Iskold Gudenåen set fra dronen

Da Lokalavisen Favrskov i januar var inviteret til nytårskur hos Busbjerg Spillene i Ulstrup, blev der også tid til en flyvetur med dronen. Vejret var koldt, og Gudenåen spejlblank, mens en enkelt lystfisker prøvede lykken nær Bamsebo Camping. Avisens drone blev sendt op i 100 meters højde. Resultatet finder du her.

Dronefoto: Michael Wulff

Dronefoto: Michael Wulff

Publiceret 11 February 2019 11:03

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp