Fodboldafdelingens Senioropstart blev afholdt i fiorbindelse med generalforsamlingen, med 32 fremmødte. Foto: Hammel GF

Fodboldafdelingens Senioropstart blev afholdt i fiorbindelse med generalforsamlingen, med 32 fremmødte. Foto: Hammel GF

Torben 'Glidesko' Sørensen er årets HGF'er hos fodbolden

Hammel GF Fodbold kårede årets HGF'er under generalforsamling, hvor formand hyldede alle de frivillige kræfter i klubben

Af
Kian Johansen

Hammel Det blev Torben ”Glidesko” Sørensen, der blev Årets HGF’er 2019.

Det afslørede formand for Hammel GF Fodbold, Jesper S. Balker.

"Han er en vaskeægte Hammel GF-dreng, der igennem et helt liv har ydet et ekstraordinært stykke arbejde, og dermed været et stort aktiv for fodboldafdelingen i Hammel GF. Torben var en del af klubbens talentfulde årgange fra midt-halvfjerdserne og han var i en lang årrække på over 10 år en yderst vigtig brik på klubbens 1. hold, hvor han i flere sæsoner bar anførerbindet. Han var derfor en helt naturlig del af 100-års holdet der spillede mod oldboyslandsholdet i 2018," lød det fra formanden under generalforsamlingen forleden.

Udover sin indsats på trænings-og kampbanen er han kendt for at lade sin teknik tale mest uden for stregerne. Han er en af hovedkræfterne bag VIP-lounge, måltavlerne ved kunstgræsbanen og bane 1.

Frivillighed er godt

Formand Jesper S. Balker kaldte årets beretning 'Mange frivillige hænder'

sdr_soft

sdr_soft

"Vi har haft et kæmpe stort 100 års jubilæum i foreningen, hvor der er trukket rigtig mange timer ud af alle os frivillige, samt alle i og omkring Hammel GF Fodbold. Uden alle Jer var dette ikke lykkedes. Her kan nævnes DBU Oldboys Landskamp, AGF Showkamp, Juni Rock og Hammel Hestemarked. Disse fire events, viste alle der kom som gæst, at fodboldafdelingen er kanongode til at hjælpe og arrangere sådanne events," lød rosen.

Efter mange års kamp, kommer der 40 p-pladser mere ved stadion. Der kommer også et Outdoor anlæg med strandbaner og andet ved siden af kunstgræsbanen i løbet af 2019, kunne Jesper S. Balker afsløre.

Bestyrelsen i 2019

  Jesper S. Balker (genvalgt formand)

  Annika Nielsen (genvalgt)

  Bjørn Helbo (genvalgt)

  Rune Askov (nyvalgt)

  Kasper Krüger (ikke på valg)

  Henning Storgaard (ikke på valg)

  Flemming G. Sørensen (ikke på valg)

  1. suppleant: Lasse Vinther

Publiceret 11 February 2019 08:00