Rikke Hjorth Sørensen, Pernille Glerup, Gitte Storgård og Marie Louise Svane.

Rikke Hjorth Sørensen, Pernille Glerup, Gitte Storgård og Marie Louise Svane.

Så er det fruernes tur til at komme i byen

Fire initiativtagere vil samle Hammel og omegns kvinder i alle aldre

Af
Anette Bonde

komsammen "Vi er da nødt til at handle på det, i stedet for at vi igen næste år sidder og er lidt småmisundelige på mændene."

Marie Louise Svane er med i den initiativgruppe på fire kvinder, der inviterer til fest for Hausfrau'er i Inside i Hammel lørdag 23. februar. Ideen opstod i efteråret, da de fire kvinder endnu en gang sad og spekulerede på, hvorfor det altid var mændene, der skulle afsted, mens kvinderne var hjemme hos ungerne. Mændene havde lige været til fugleskydning.

"Hvorfor kan vi aldrig samles og hygge os?", spurgte de.

Fest for Hausfrau'er

Som sagt, så gjort. De lavede et opslag på Hammels facebook, og der kom hurtigt stor opbakning. Så nu kan kvinder i alle aldre i Hammel og omegn glæde sig over, at der også er et arrangement kun for dem. Fredag i sidste uge var der 65 tilmeldte.

Det er tænkt som en uformel fest i hyggelige omgivelser, god mad og måske en lille svingom. Marie Louise Svane håber, at det bliver en succes, der eventuelt kan føre til mere, og måske en ny fest for Hausfrau'er til næste år.

"Og det at folk mødes, skaber måske også nye bekendtskaber, nye netværk."

Publiceret 12 February 2019 10:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp