Birthe Thomsen, frivillig i Røde Kors butikken i Thorsø, får sin årsnål for 15 års frivilligt arbejde. Foto: Mette Louise Matthiessen

Birthe Thomsen, frivillig i Røde Kors butikken i Thorsø, får sin årsnål for 15 års frivilligt arbejde. Foto: Mette Louise Matthiessen

Årsnåle til dedikerede Røde Kors-frivillige

hæder I år satte Anlægget i Ulstrup scenen for den årlige generalforsamling hos Røde Kors Thorsø-Ulstrup. Her var 52 medlemmer og frivillige forleden samlet for at høre om året, der er gået i den lokale afdeling.

Aftenen bød også på uddeling af årsnåle til dedikerede frivillige. Blandt andet fik Birthe Thomsen en årsnål for 15 års arbejde, og hun er stadig frivillig i butikken i Thorsø. Herudover blev der uddelt seks årsnåle for 10 års arbejde, to årsnåle for 15 års arbejde og en årsnål for hele 20 års frivillighed. Formanden selv, Elsebeth Kristensen, blev også belønnet med en årsnål for 10 års arbejde.

Det går stadig godt i afdelingen, står der at læse i en pressemeddelelse fra foreningen. Butikkerne giver et fint overskud og nyder at holde markedsdag hver august måned. At være frivillig i butikkerne eller som nørkler Birthe Thomsen, frivillig i Røde Kors butikken i Thorsø, er det, der hitter allermest. Dog er der et stort behov for flere i frivillige i Besøgstjenesten og Vågetjenesten. 2019 byder desuden som noget nyt på projektet ”Familievenner”, som skal søsættes.

jbe

Publiceret 13 March 2019 08:15