Malene Skovgaard Andersen er i gang med sin fagprøve i Matas i Hammel. Indsendt foto

Malene Skovgaard Andersen er i gang med sin fagprøve i Matas i Hammel. Indsendt foto

21-årig i en fagprøve

Malene Skovgaard Andersen vil have Max Factor

Hammel Som afslutningen på enhver butikselevs uddannelse kommer fagprøven.

21-årige Malene Skovgaard Andersen fra Matas i Hammel har sat fokus på brandet Max Factor.

Hun arrangerer blandt andet quick makeup, en makeup aften, hvor to af de bedste makeup artister fra Max Factor dukker op. Derudover vil konsulent Ann Kalmeyer komme ud i butikken, hvor man kan få en god snak om makeup.

Malene Skovgaard Andersen kommer fra Randers og har lige købt egen lejlighed, som hun deler med bofællen Stefan.

Hun har arbejdet i Matas siden 1 august, hvor hun fik sin elevplads. "Lige siden jeg var 12 år har jeg haft en passion for makeup og velvære. Jeg vil det bedste for mine kunder, for at de skal føle sig godt tilpas og være glade. Og hvilket sted ville være bedre end Matas med den mission, når vores slogan er skønnere sammen og det kan jeg godt stå inde for og relatere til."

"Når jeg bliver udlært kunne jeg godt forestille mig at blive i Matas i nogle år endnu. Den kontakt med kunderne som du får når man arbejder som materialist er helt specielt, fordi man kommer tæt ind på sine kunder og virkelig kan gøre en stor forskel for ens kunde. Store som små problemer både indenfor makeup men også hudpleje. Efter mit Matas eventyr kunne jeg godt se mig selv som stewardesse, da jeg har en uddannelse som guide og har fået i Egypten som guide engang tilbage i år 2015."

Publiceret 14 March 2019 07:00