Salgstendens:

Mindre afslag i Hinnerup

Stigende efterspørgsel fra køberne giver kortere liggetider

Af
Kian Johansen

Tendensen er klar, hvis du spørger Gert Nielsen fra John Frandsen i Hinnerup. Stigende efterspørgsel giver kortere liggetider og mindre afslag, hvis du skal købe bolig i Hinnerup-Søften-området.

”Indenfor de seneste år har vi oplevet et faldende udbud af boliger i Hinnerup og et stigende antal bolighandler. Kigger man på det nuværende marked i postnummeret 8382, har vi et udbud omkring 100 ejendomme, hvor en stor del af disse faktisk er byggegrunde.

Kortere liggetider

"Her hos John Frandsen i Hinnerup, har vi i de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel fra køberne – det har medført kortere liggetider, mindre afslag og flere handler på boligmarkedet i Hinnerup. Den positive udvikling, på især lejlighedsmarkedet i Aarhus henover de seneste år sammenholdt med den historiske lave rente, har gjort at vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra Aarhus-køberne," siger Gert Nielsen Ejendomsmægler John Frandsen Hinnerup.

"Boligmarkedet i Hinnerup er inde i en rigtig god udvikling, hvor vi her hos John Frandsen i Hinnerup ser en stigende tendens til hurtige handler og flere bud over prisen. Jeg har en klar forventning til, at denne udvikling vil fortsætte i 2019. Så går man med salgstanker, er det et rigtig godt tidspunkt at sælge bolig i Hinnerup og omegn, for de unge er købelystne."

Kort afstand til Aarhus

"Det er især den korte afstand til Aarhus og de gode lokalmiljøer herude, der gør Hinnerup og omegn attraktiv for de unge Aarhus-købere. De kan komme ud og få nogle trygge rammer til familien, men samtidig har de let adgang til Aarhus’ storbyliv og arbejdsmuligheder. De har alt hvad de skal bruge i hverdagen med mange handelsmuligheder, skøn natur, gode skole og daginstitutioner samt et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Vi oplever rigtig mange unge, der selv er født og opvokset herude, der kommer tilbage, når de selv skal til at danne nogle gode og trygge rammer for deres familier."

Publiceret 14 March 2019 10:00