Allerede den første dag i det nye værksted havde Casper Nielsen fem biler til reparation. Foto: Anette Bonde.

Allerede den første dag i det nye værksted havde Casper Nielsen fem biler til reparation. Foto: Anette Bonde.

CN Auto klar med nyt stort værksted i Ulstrup

Casper Nielsen, 23, har haft så stor succes, så han nu har flyttet sit autoværksted til nye og større lokaler

Af
Anette Bonde

erhverv Det gik rigtig godt med Casper Nielsens autoværksted i Skanderborg, 'CN Auto', som han åbnede for lidt over et år siden.

Alligevel har han netop flyttet sin virksomhed til Ulstrup. Kunderne strømmede nemlig til, og værkstedet i Skanderborg blev hurtigt for lille: 90 kvadratmeter og plads til en enkelt lift. En god forbindelse tippede ham om lokalerne i Ulstrup: 500 kvadratmeter med plads til fire lifte.

Altid nok at se til

"Jeg har altid haft nok at se til," fortæller Casper Nielsen.

Egentlig var det Casper Nielsens plan først at åbne autoværkstedet i Ulstrup til april. Der kom dog fortsat masser af henvendelser, og han åbnede derfor allerede i mandags 11. marts. Og nu begynder også kunderne fra Ulstrup at strømme til.

"Det er da dejligt, jeg havde ikke ventet, at det ville gå så hurtigt", siger en glad Casper Nielsen fredag, fire dage efter åbningen.

Det er en kombination af tilfredse kunder og opdateringer på Facebook, der skaffer ham en fyldt ordrebog, mener han. Han yder samtidig en udstrakt service med at hente og bringe kundernes bil, både fra Skanderborg og andre steder i det østjyske.

Rally i fritiden

I sin knappe fritid kører Casper Nielsen rally i sin Opel Adam.

Han glæder sig til første afdeling af Auto Plus Super Rally, der starter om en måneds tid, og så ser han frem til lørdag 15. april, hvor han er med i Yokohama Mesterskabet i Rally Sprint i Kongensbro.

Publiceret 15 March 2019 10:30