Overraskende point til Hadsten Skakklub

sport Hadsten Skakklub overpræsterede igen, da de forleden mødte Randers 3. Ud fra rating var forventningen et tab på 1-3, men det lykkedes at kæmpe sig frem til resultatet 2-2. Vinderne var Erling Degn på 1. bræt og Jens Ploumann på 2. bræt. Resultatet medførte en placering som nr. 3 af 4 i turneringen.

Publiceret 17 March 2019 07:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp