En lille entré danner kulissen i 'Små blå sko', hvor damen - skuespiller Ragnhild Kaasgaard - venter på at kunne gå tur med folk. Pressefoto

En lille entré danner kulissen i 'Små blå sko', hvor damen - skuespiller Ragnhild Kaasgaard - venter på at kunne gå tur med folk. Pressefoto

Fortællinger og poetisk teater for de mindste

scene Poetisk teatermagi venter de 1,5-4-årige og deres forældre eller bedsteforældre, når teatergruppen Riddersalen kommer på besøg med stykket 'Små blå sko' i InSide i Hammel lørdag 23. kl. 11 og i Sløjfen i Hadsten søndag 24. marts kl. 10.

En lille entré danner kulissen. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen der går tur med folk.

Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen.

Damen, skuespiller Ragnhild Kaasgaard, har som nærværende fortæller fuldstændig styr på hvordan man skaber og fastholder kontakt til børnene. Gemt bag scenen er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, som styrer forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen.

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janáček og Dvořák til Vivaldi.

Billetter fås på bibliotekerne eller på www.favrskovbib.dk.

jesl

Publiceret 18 March 2019 08:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp