De tre islandske fårehunde Gaia, Bliða og Píla fra Hadsten kommer snart på frimærker.

De tre islandske fårehunde Gaia, Bliða og Píla fra Hadsten kommer snart på frimærker.

Hunde fra Hadsten kommer på frimærker

Anne Bjerre Lauridsens tre islandske fårehunde udvalgt blandt få hunde

Af
Kian Johansen

Hadsten De tre islandske fårehunde Gaia, Bliða og Píla på hhv. 7 år, 4 år og 10 måneder kommer snart til at pryde frimærker fra Postnord.

De er udvalgt blandt mere end 5.000 billeder af hunde via en konkurrence på Facebook og Instagram.

Derfor skal der snart tages billeder, så de kan komme med på en officiel frimærkeserie fra PostNord, der udkommer i et oplag på flere millioner styk her 19. september.

" Jeg synes jo selv, at jeg har nogle fantastiske hunde, så jeg er meget rørt og stolt over, at de har vundet og nu skal på frimærke. Gaia og Bliða er godkendt som besøgshunde gennem TrygFonden, mens Píla er under oplæring. Derudover kommer Gaia og Bliða som terapihunde på Hammel Neurocenter, og det er simpelthen en glæde at se, hvordan de bringer glæde og motivation til mennesker, der efter hjerneskader arbejder med genoptræning," siger Anne Bjerre Lauridsen fra ejendommen tæt på Hadsten.

Hun er den glade ejer af de tre vinderhunde. PostNord har sammen med Dansk Kennel Klub udvalgt fem vindere i konkurrencen blandt de 5.000 hunde.

Publiceret 18 March 2019 14:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp