'Tykke Ida' og kropspositivismen

foredrag Hvorfor hader vi os selv og hvor kommer hadet fra? Det tog Ida Rud 30 år og et dødsfald tæt på, før hun indså, at selvhadet måtte ende. Ved et foredrag på Hammel Bibliotek tirsdag 26. marts kl. 19-21 fortæller hun om DR-dokumentaren 'Tykke Ida' og om kropspositivisme. Billetter 75 kr. i døren.

Publiceret 18 March 2019 04:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp