Nu kan du købe billetter til ”Spådommen om Høje Stene”. Foto: Iga Kuriata, Simon Christensen, Jesper Lyng Michelsen, Medieafdelingen, Moesgaard Museum

Nu kan du købe billetter til ”Spådommen om Høje Stene”. Foto: Iga Kuriata, Simon Christensen, Jesper Lyng Michelsen, Medieafdelingen, Moesgaard Museum

Billetsalg til Spådommen om Høje Stene er i gang

Nu kan du købe billetter til teaterforestillingen Spådommen om Høje Stene

Teater Nu kan du købe billetter.

Gå ikke glip af en spektakulær oplevelse, når vandringsteaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene” genopliver jernalderens Favrskov. Forestillingen knytter sig op på fundet af skibssætningen ”Høj Stene” ved Vejerslev, som af Moesgaard Museum er blevet fremhævet Danmarks mest markante gravmonument fra jernalderen.

"Publikum kommer på en rejse i skoven ved Vejerslev og kan undervejs løbe, vandre, sanse og snige sig tilbage i tiden. Til en tid med spåkvinder og magisk natur. Til en tid med drama og spænding. Til en tid, hvor Favrskov måske husede Jyllands første konger. Forestillingen er for både børn og voksne," skriver Favrskov Kommune i en pressemeddelelse.

Forestillingen har premiere lørdag 25. maj. Efterfølgende spiller forestillingen 26 gange i perioden 25. maj - 16. juni, og der er i alt 1250 billetter. I spilleperioden er der også lukkede forestillinger for skoler.

Billetterne kan købes på favrskov.dk/hoejestene.

Kapp

Publiceret 20 March 2019 08:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp