Keld Mikkelsen:

Keld Mikkelsen:"Det er godt med nyt her, at byen kan tage 10 mennesker mere, så de ikke skal andre steder hen. Jeg er spændt på at se, hvem der kommer. Og det er godt, at der kommer mere personale. Dejligt med flere mennesker i det hele taget. Jeg ved ikke, om vi bliver delt i to afdelinger, men det vil være bedst, synes jeg, både personalemæssigt og beboermæssigt. Vi er jo en god lille familie, dem vi er nu.Det er dejligt, at vi får en opholdsstue, det mangler vi. Placeringen er ok, den kan ikke være andre steder. Jeg glæder mig til at følge med i byggeriet.

Udvidelse af plejecenter: Hvad siger beboerne?

De nuværende beboere på Voldumcentret er glade for beslutningen om at udvide centret

Af
Anette Bonde

byggeri Udvidelsen af Voldumcentret har længe været et ønske i Voldum, og også hos de nuværende beboere på Voldumcentret er man glade for at det nu bliver realiseret.

Men at den nye vinkel bliver bundet på den eksisterende nederst i haven, er der blandede meninger om. En anden løsning, der har været på tale, er en placering op imod byens hovedfærdselsåre, Voldum Rudvej.

Anna Jensen:

Anna Jensen:"Jeg er glad for, at det kommer, det er der brug for. Men jeg er ikke tilfreds med placeringen, det har jeg sagt hele tiden, og det er vi flere end mig, der synes. Det skulle have ligget op til vejen. Jeg forstår ikke, at vi skal gemmes væk. Vi har jo brug for, at vi har noget at se på, og at der sker noget omkring os. De af beboerne, der kan, sætter sig op på bænken ved vejen. Det er godt med en fællesstue.Jeg håber, de bygger, så det ikke bliver for dyrt at bo i. De nuværende boliger er for mørke - jeg håber, de nye bliver lysere."

Afklaring af struktur

Rikke Moesgaard Skjødt, gruppeleder for Voldumcentret, fortæller, at der fremadrettet vil blive arbejdet med at finde den mest hensigtsmæssige måde at integrere de nye boliger på. Det vil blandt andet ske i en dialog med personalet og med en afvejning af de forskellige behov i huset.

"Vi vil kigge på, hvad vi skal bære med videre i vores kultur og kigge på borgernes behov. Så vil vi fordele kompetencerne ud fra det. Vi ønsker at bevare det store arbejdsfællesskab med medarbejdernes ansvarlighed og kompetencer og være med til at skabe det gode liv for beboerne."

Publiceret 20 March 2019 10:55