Så er der rock i forsamlingshuset

Røgen Forsamlingshus er klar med ”Berlev's Rock'n'Roll Hotel”

Koncert Så kan Røgen Forsamlingshus præsentere koncerten ”Berlev's Rock'n'Roll Hotel” 6. april. Dørene åbnes kl. 18.30 og spisning kl. 19, men selve koncerten begynder kl. 20.30.

Det er den legendariske Søren Berlev - Gasolins trommeslager - der står bag Berlev's Rock'n'Roll Hotel. Han har i flere år arbejdet på at skrive nyt materiale og har samlet et band, der formår at formidle musikken videre på en levende, inddragende og musikalsk måde, skriver Røgen Forsamlingshus i en pressemeddelelse.

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel består af forsanger Esben Hegelund, på guitar har vi Erik Winther, som bakkes op med en solid og levende bas fra bandets yngste medlem Søren Fjalland og så selvfølgelig med solide og tunge indspark fra Søren Berlev selv på trommer.

Masser af rock

"Berlev’s Rock’n’Roll spiller rock. Nogle gange hård rock, andre gange lidt blødere rock og ja endda somme tider syret rock og altid spækket med energi. Sammen formår de at indtage scenen, og der hersker ingen tvivl om deres engagement for rockmusik. Bandet sætter en stemning, der er helt speciel, når de får publikum til at rocke med på de tunge numre og synge med på de fængende melodier," skriver Røgen Forsamlingshus.

Billetter til koncerten kan man købe ved at skrive til Jesper Land Gregersen på jesperland55@gmail.com.

Publiceret 21 March 2019 04:00