CG Teknik & Service i Hinnerup er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Pressefoto

CG Teknik & Service i Hinnerup er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Pressefoto

Hinnerup-firma i finalen som 'Årets Håndværker'

CG Teknik & Service

erhverv Det er en glad Mikael Jensen, der har modtaget nyheden om, at CG Teknik & Service er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Vinderne kåres over to dage, 10. og 11. april, ved et awardshow i Cirkusbygningen i København.

Mikael Jensen fra CG Teknik & Service fortæller hvordan dagen blev ændret pludseligt, da han fandt ud af at de var blevet finalist:

"Jeg sad på værkstedet, da jeg modtog en mail om finalepladsen. Jeg ringede med det samme og fortalte nyheden videre til min kone, forældre samt min kammerat, der fik mig i gang med at bruge 'Anmeld Håndværker'. Jeg er meget taknemmelig for alle anmeldelser, der ligger til grund for finalistpladsen," fortæller Mikael Jensen i en pressemeddelelse fra bygogbolig.dk.

Virksomheden er blandt de 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk. Bag den står bygogbolig.dk, som også står for 'Årets Håndværker'-arrangementet.

jesl

Publiceret 22 March 2019 09:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp