CG Teknik & Service i Hinnerup er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Pressefoto

CG Teknik & Service i Hinnerup er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Pressefoto

Hinnerup-firma i finalen som 'Årets Håndværker'

CG Teknik & Service

erhverv Det er en glad Mikael Jensen, der har modtaget nyheden om, at CG Teknik & Service er finalist til 'Årets Håndværker 2019' i kategorien 'Årets Varmepumpe Firma'. Vinderne kåres over to dage, 10. og 11. april, ved et awardshow i Cirkusbygningen i København.

Mikael Jensen fra CG Teknik & Service fortæller hvordan dagen blev ændret pludseligt, da han fandt ud af at de var blevet finalist:

"Jeg sad på værkstedet, da jeg modtog en mail om finalepladsen. Jeg ringede med det samme og fortalte nyheden videre til min kone, forældre samt min kammerat, der fik mig i gang med at bruge 'Anmeld Håndværker'. Jeg er meget taknemmelig for alle anmeldelser, der ligger til grund for finalistpladsen," fortæller Mikael Jensen i en pressemeddelelse fra bygogbolig.dk.

Virksomheden er blandt de 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk. Bag den står bygogbolig.dk, som også står for 'Årets Håndværker'-arrangementet.

jesl

Publiceret 22 March 2019 09:00