Sophie Moth stopper i Hadsten. Pressefoto

Sophie Moth stopper i Hadsten. Pressefoto

Sophie Moth skifter til HTH Go Ligaen

Håndbold Det blev kun til en sæson i den blå målmandstrøje i Hadsten, i denne omgang for Sophie Moth.

Hun kom til Hadsten fra Gudme HK op til denne sæson og drager nu altså videre til en, endnu ikke offentliggjort HTH Go Liga klub.

Sophie Moth har været omkring U19 landsholdet, før hun skiftede til Hadsten, og har i løbet af denne sæson vist, hvilket stort potentiale hun indeholder blandt andet mod Gudme, hvor hun stod med imponerende 60 procent. Sophie Moth selv er naturligt glad for sit forestående skifte, men samtidig ked af at skulle forlade Hadsten Håndbold.

”Det er som sagt blot blevet til en enkelt sæson for mit vedkommende i Hadsten, hvilket selvfølgelig er med blandede følelser, da jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Med en god hjælp fra menneskerne omkring klubben har jeg udviklet mig i en positiv retning både spilmæssigt, men især også som menneske. Jeg er derfor rigtig taknemlig for, at Hadsten har været med til at give mig muligheden for mere”, udtaler Sophie Moth.

Publiceret 13 April 2019 08:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp