TV: Haldum-Hinnerup Skolen løb for lungesyge børn

Haldum-Hinnerup Skolen sendte 725 elever ud på en løbetur inden påskeferien. Det gav 10.739 kr til Børnelungefonden

Mere end 700 elever gjorde fredag formiddag klar til en times løbetur på vejene rundt om Haldum-Hinnerup Skolen i det nordlige Hinnerup.

Klara, Johanne, Freja, Signe, Amalie, Emily og Camille fra 7. klassetrin var parat til at løbe seks kilometer. Foto og video: Michael Wulff

Klara, Johanne, Freja, Signe, Amalie, Emily og Camille fra 7. klassetrin var parat til at løbe seks kilometer. Foto og video: Michael Wulff

Eleverne deltog i det landsdækkende Team Rynkeby Skoleløb, som går ud på at samle ind til Børnelungefonden, der støtter lungesyge børn og deres familier. Se flere billeder herunder.

I Favrskov Kommune løb både Haldum-Hinnerup Skolen samt Voldumegnens Friskole.

Publiceret 14 April 2019 16:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp