Elro-dage i Øster Velling

Strøm I Øster Velling Forsamlingshus er der Elro-dag lørdag 25. maj. Kl. 14 til 16 kan man møde 'Præsten og Krokonen' arrangeret i samarbejde med Ældreklubben. Fra kl. 18 til 19.30 er spisning. Der er nemlig Street Food-marked i forsamlingshuset, og kl 19.30 er der openair koncert med blandt andet Rio Grande.

Publiceret 15 April 2019 04:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp