Debat:

Pænt farvel, Lars Løkke Rasmussen

Ole Vinsten, Flinthøjen 1, 8382 Hinnerup

Medens landets statsminister er hastet til Rumænien, hvor statsministeren sandsynligvis gør sit, for fortsat forsøg på europæisk sammenhold, så græmmes jeg over, at vi i DK har en statsminister, der benytter alle kneb, for at bevare sin ”Troneplads”.

Inden afrejsen til Rumænien, forsøgte Lars Løkke, at lokket den danske befolkning ud i et rent ”fatamorgana” ved lovning af 69 milliarder hurra kroner, til kærlige forkælelse ud i danskernes kærnevelfærd.

Lovning, som førende økonomer efterfølgende har betegnet som ”optisk bedrag og fordrejet talmagi”! Ved forelæggelse af Økonomernes vurderinger for Lars Løkke, var tilbagemeldingen ud i vanlig arrogant tone: Rent pseudoarbejde, der ikke er kommentar værdig. Så alligevel på ren børnehavemaner, bjæffede Lars Løkke, at den benyttede beregningsmetode, der ramte de kr. 69 milliarder, den var skam baseret på en og selvsamme beregningsmetode, som socialdemokraterne tidligere havde benyttet! Tja! hvis/såfremt en tidligere socialdemokratisk statsminister har fremturet med tal beregninger, der heller ikke holdt vand, så må jeg (Lars Løkke) vel med forlov, gøre lige så! BINGO!

Fortsat go fornøjelse i sandkassen!

Uden forsøg på, at sammenblande skidt og kanel, så alligevel for mig et paradoks, når Aarhus Universitetshospital lider så økonomisk voldsomt, at Regionsformand Anders Kühnau nærmest trygler Folketinget, om økonomisk assistance på kr. 600 millioner. Det sker samtidig med, at Lars Løkke udskriver dato for afholdelse af Folketingsvalg. Et Folketingsvalg, der økonomisk besparende kunne havde været afholdt på samme dato, som EU valget. Ingen aner, hvor mange millioner, der postes i afholdelse af henholdsvis Folke- og EU valgene? Jeg har hørt tal på over kr.100 millioner pr. valg!

Unødvendigt frås af over kr.100 millioner, der alene er baseret på en ekstra unødig valgafholdelses dato samtidig med, at et nyt supersygehus er ude i voldsomme økonomiske vanskeligheder. Jeg skal ikke kloge i mulig politisk årsag til, at Aarhus Universitetshospital atter skal ud i ørkesløse besparelser, hvor årsag sandsynligvis kan tilbageføres direkte til politikerne i Folketinget og Region Midtjylland. Dog er det uomtvisteligt, at endnu en omgang besparelserne på Aarhus Universitetshospital atter rammer de borgere, der har allermest – gentaget allermest – har behov for netop Aarhus Universitetshospital. Det samtidig med, at dygtige medarbejdere med uerstattelige faglige og uovertrufne kompetencer, kan se fyringer i horisonten: DESVÆRRE!

John Mogensens tekst: ”Der er noget galt i Danmark” kan stadig virke særdeles aktuel!

Har læst mig til, at der virkelig er rift om pladsen som Statsminister. Som det kan se ud, så næppe - og godt for det - genvalg til Lars Løkke Rasmussen. Så fra mig et pænt farvel. Håber du må få et dejligt otium, der indholdsrigt, må rumme rigtig megen kernevelfærd!

Publiceret 13 May 2019 09:17