Charlotte Laursens Facebook-side fortæller om hundesalonen 'Trimning V/Hundecentret'. Udsnit fra Facebook.

Charlotte Laursens Facebook-side fortæller om hundesalonen 'Trimning V/Hundecentret'. Udsnit fra Facebook.

Salon-ejer:

"Det har ikke noget at gøre med hundecentret"

Charlotte Laursen har oprettet hundesalon i hovedbygningen, hvor hun trimmer hunde og kommer ud til folk

Af
Kian Johansen

"Min salon har intet med hundecentret at gøre," siger indehaver Charlotte Laursen, der i februar i år åbnede salonen: 'Trimning V/Hundecentret'.

Den har adresse på Skolevangsvej 105 i Sall, hvor Flemming Ransborg planlægger at etablere et hundecenter.

Noget som naboerne er utrygge ved. De har bidt mærke i, at hundesalonen har åbnet, samt at Charlotte Laursen i detaljer har beskrevet, hvad der kan komme til at ske i fremtiden, med blandt andet hunde-wellness og et svømmebassin til hundene.

Et af de første opslag på Facebook, som Charlotte Laursen har lagt op om sin hundesalon 'Trimning V/Hundecentret'. Udsnit fra Facebook.

Et af de første opslag på Facebook, som Charlotte Laursen har lagt op om sin hundesalon 'Trimning V/Hundecentret'. Udsnit fra Facebook.

Har beskrevet en vision

Det, og oplevelsen af, at ombygningen af hundecentret forsætter, har fået naboerne til at gøre kommunen opmærksom på forholdene. Kommunen har tilsynspligt og vil undersøge sagen nærmere.

"Jeg beskriver, hvordan min salon er blevet til, og så skriver jeg i en blog, hvad jeg kan drømme om, der sker i fremtiden. Jeg har en formodning om at det sker, det er min vision. Og folk der spørger, får svaret, at vi venter på den første af mange tilladelser," siger hun til Lokalavisen Favrskov.

Hun kender Flemming Ransborg gennem hundetræning og fælles interesse for ruhårede hunde og har stor erfaring i at trimme hunde.

"Det var mere praktisk at koble sig op på et eksisterende CVR nummer, som Flemming Ransborg har," forklarer hun navnet.

"Desuden behøver min salon ikke fysisk at ligge ved et hundecenter, det lyder bare godt. Og så er det et element, som vi håber at kunne tilføre til et eventuelt kommende hundecenter."

Kommunen er velkomne

Hun tilføjer:

"Jeg har hundene en time til halvanden, hvor jeg trimmer dem, imens ejeren af hunden er her. Det foregår i stuehuset. Jeg kunne lige så godt have lejet mig ind i et hus inde i Hammel, men det er mere praktisk her."

Tilsynsbesøg

Lokalavisen Favrskov fortæller hende, at hun snart får et tilsynsbesøg af kommunen. Det tager hun helt roligt.

"Jeg lytter til kommunen og hvad de siger, og jeg har styr på mit papirarbejde. Så de er velkomne."

Publiceret 21 May 2019 09:02