Telenor opsætter mobilmaster på Rådalsvej i Langå og Langskovvej i Hadsten, og mobilmasten på Randersvej i Langå opgraderes til 4G. Arkivfoto.

Telenor opsætter mobilmaster på Rådalsvej i Langå og Langskovvej i Hadsten, og mobilmasten på Randersvej i Langå opgraderes til 4G. Arkivfoto.

Bedre mobilnet på vej i Hadsten og Langå

mobil Telenor styrker mobilsignalet for beboere og forbipasserende nær Hadsten og Langå. To nye master aktiveres i løbet af uge 23, og desuden vil der blive foretaget en opgradering af en allerede eksisterende mast.

De to nye mobilsignaler er placeret på Rådalsvej i Langå og Langskovvej i Hadsten, og mobilmasten på Randersvej i Langå opgraderes til 4G. Dette er med til at give kunderne en langt hurtigere hastighed.

Forbedringerne er med til at sikre beboere i nærområderne samt forbipasserende på Nordjyske motorvej og Ulstrupvej i Langå en markant bedre mobildækning, oplyser netværksstrateg i telenor, Jesper Mølbak. Derved er det opjusterede mobilsignal også med til at sikre kundernes mobilitet, så der ingen udfald er på mobilnettet, hvis opkald foretages på farten. Derudover vil masterne både understøtte signal på 2G, 3G samt 4G. Signalet fra masterne vil kunne mærkes indenfor en radios af omtrent 5-10 km. Dette kan dog afhænge af terrænet man befinder sig i, da skovområder eller bakket landskab kan være medvirkende til en forringelse af signalstyrken.

-ab

Publiceret 10 June 2019 09:00