Red Barnet Favrskov og Favrskov Kommune arbejder sammen om projektet ’Plads til alle’. Pressefoto
Red Barnet Favrskov og Favrskov Kommune arbejder sammen om projektet ’Plads til alle’. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt projekt skal hjælpe børn

Red Barnet Favrskov og Favrskov Kommune vil med et helt nyt initiativ hjælpe udsatte børn ind i foreningslivet og i gang med et aktivt fritidsliv.

Red Barnet Favrskov's initiativ hedder 'Plads til alle'. Frivillige følgevenner skal støtte børn og familier i opstarten af en ny fritidsaktivitet, så de kommer godt i gang. Indsatsen startes i første omgang op i Hadsten, men målet er, at initiativet med tiden kan sprede sig til andre dele af kommunen.

“Vi ser frem til at komme i gang. Lige nu er vi ved at rekruttere frivillige følgevenner, som skal hjælpe børn til og fra fritidsaktiviteterne og sikre, at de kommer godt af sted og får en god start. Vi leder efter folk med hjertet på rette sted, rummelighed og lyst til at gøre en forskel for børn i vores lokalområde,” siger projektleder Kirsten Graver Christensen.

Målgruppen er primært børn i alderen 5-12 år, hvor forældrene af økonomiske, sociale, kulturelle eller helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at få deres børns til fritidsaktiviteter. Både yngre og ældre børn kan dog også komme i betragtning.

Publiceret: 09. Februar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten