Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pristiden: Award til taekwondo?

Når DGI Østjylland torsdag 31. marts fra kl. 17.30-22.00 afholder årsmøde i DGI-huset i Aarhus, bliver udfordring af vanetænkningen i foreningslivet det helt store tema.

”Nogle gange har foreningerne nok lidt tendens til at køre på rutinerne, da det er trygt, sikkert og nemt, men vi kan jo se, at de foreninger, der virkelig rykker og udvikler sig, netop udfordrer vanerne. Derfor har vi valgt det som årets tema,” udtaler Hans Jørgen Hvitved, formand for DGI Østjylland.

Uddeling af priser

Ud over temadebatten vil DGI Østjylland traditionen tro udnævne en ”Årets Forening” samt uddele en 'SÅDAN! Award' til et særligt foreningsinitiativ, der med succes kan kopieres af andre foreninger i bestræbelserne på at få flere med i foreningen.

Otte lokale foreninger er indstillet til ”Årets Forening 2016”, mens ni har lagt billet ind på 'SÅDAN! Award'. Frem til og med søndag den 20. marts kan offentligheden stemme på, hvilke tre foreninger fra hver kategori, der går videre til finalerunden. hvorefter et udvalg nedsat af DGI Østjylland bestyrelse vælger de endelige vindere.

Indstillet til en ”Sådan Award” er Favrskov Taekwondo Klub.

Publiceret: 09. Marts 2016 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!