Et trinbræt i Laurbjerg står endnu engang i stampe, på trods af faktuelle fejl i sagsbehandlingen.

Et trinbræt i Laurbjerg står endnu engang i stampe, på trods af faktuelle fejl i sagsbehandlingen.

Trinbræt får ikke hjælp

Alt tyder på, at kampen om trinbræt i Laurbjerg står uden politisk opbakning

En transportminister der ikke forholder sig reelt til fakta om forholdene for et muligt trinbræt og nu en borgmester der ikke er alt for fortrøstningsfuld.
“Jeg vil kontakte Magnus Heunicke (Transportminister) endnu en gang for at fortælle ham om trinbrættet. Men der er bare ikke noget nyt i det. Der skal være politisk vilje til det og nu har jeg haft foretræde for tre transportministre uden at det har givet os en løsning,” siger Favrskovs borgmester Nils Borring (S) efter at FavrskovPosten i sidste uge fortalte om Trafikstyrelsens mangelfulde behandling af de reelle forhold omkring at etablere et trinbræt i Laurbjerg.

Løs behandling ok

Her kom det blandt andet frem at Trafikstyrelsen lige pludselig brugte fugleflugtslinje i stedet for den virkelige vejlængde til Langå Station. Dermed blev passagergrundlaget til Laurbjergs fordel væsentligt forringet.
Forelagt denne viden og adskillige andre eksempler på 'løs' behandling der behændigt fjernede alle plusser for et trinbræt i Laurbjerg, konstaterede Magnus Heunicke blot at det var ok kun at lave en “grovmasket screening.”

null

Publiceret 30 May 2014 11:00