Act Of Instinct spiller rock i den tungere ende, og bandet er det sidste på scenen.

Act Of Instinct spiller rock i den tungere ende, og bandet er det sidste på scenen.

UD UNDER ÅBEN HIMMEL:

FestiSall med imponerende program

Så er programmet til FestiSall 2016 på plads. Arrangørerne er da ogsåmeget tilfredse med programmet for 6. august

Af
Erling Baastrup

”Vi er meget stolte over et FestiSall-program, der tæller otte navne, der spiller originalmusik i topklasse, samt syv stærke kopiorkestre, og at programmet også har et stærkt lokalt præg. Vi glæder os afsindigt meget til at høre alle disse gode acts lørdag 6. august,” lyder det fra arrangørerne.

Hvis man vil se, hvornår hvem optræder, skal man ind på FestiSalls facebook.
Vi giver blot et par hints om, hvad man kan glæde sig til.

Bands

*Act Of Instinct spiller rock i den tungere ende, og bandet er det sidste på scenen.

*Soulbandet spiller soulmusik fra 50'erne og frem til i dag. Ny oplevelse af kendte soulklassikere.

*Mr.Swing King er et kopiband, der udelukkende spiller numre af Gnags. “Danmark”, “Rytme-Hans” og “Vilde kaniner”.

*Blændværk spiller tung, dansksproget garagerock. Sangene er uhøjtidelige med et strejf af sort humor: ”Astma i Astra” og ”Solsorten Søren”. I baggage: Black Sabbath, Mötor-head, AC/DC, Tom Waits og Røde Mor.

*Menigmand spiller blue-eyed soul med et kærligt flash-back til 70'ernes lydunivers. I Synger sange om sange om den virkelighed, vi befinder os i her og nu. I bagagen: Donald Fagen, Carole King, Billy Joel, Bill Withers. De lokale tilsnit: Poul Rasmussen, Trine Rix og Niklas Gjerulff Hansen.

*Soulbandet spiller soulmusik fra 50'erne og frem til i dag. Men de lover en ny oplevelse at høre de kendte soulklassikere.

De lokale BeatBirds starter festivalen.

De lokale BeatBirds starter festivalen.

Solister

*Michael Hamilton – en suveræn sangskriver og entertainer og ærkedansker 5-stjernede koncertanmeldelser og to DMA-nomineringer. Bevæbnet med en klassisk guitar og en usædvanlig stemme indtager Hamilton rummet, og det kan gå ud ad alle tangenter

*Rolf Heitmann spiller moderne, engelsksproget folk-rock og alternativ country om f.eks. politiske temaer såsom fred/krig, klima, global ulighed, skattely, 9/11 Allan Folmer fornyer af den danske visetradition. Han rammer danskerens hverdagslivs op- og nedture.

*OneHand er hardcore og freestyle-rapper direkte fra Esbjerg.

Menigmand med Poul Rasmussen, Trine Rix og Niklas Gjerulff Hansen.

Menigmand med Poul Rasmussen, Trine Rix og Niklas Gjerulff Hansen.

Helt lokale

*The BeatBirds er et ungt orkester, der har fundet sammen på Frijsendal Friskole. Gennemsnitsalderen er kun 10 år. De starter festivalen.

*Bluesmuseet er et lokalt band. Som bandnavnet antyder spilles der Blues og Rock musik af bl.a. Clapton, Chuck Berry, Nina Simone og John Mogensen

*Snævar bor i Sall. Han kommer og spiller som “Dad Rocks”. Snævar har været Europa rundt med bandet, og nu skal den rutinerede sanger og sangskriver optræde på hjemmebane.

*Erik og Eigil giver fuld gas på kontrabas og stueorgel.

*Mc. Korrild: Direkte fra Svinestalden i Haurum med folkemusik og viser. Irsk, Amerikansk, Svensk og Gl. Dansk

Snævar bor i Sall. Han kommer og spiller som “Dad Rocks”. Snævar har været Europa rundt med bandet, så han er lokal og international.

Snævar bor i Sall. Han kommer og spiller som “Dad Rocks”. Snævar har været Europa rundt med bandet, så han er lokal og international.

null

Publiceret 24 July 2016 11:30