En lille del af det store kor.

En lille del af det store kor.

FOTOS:

Børnekor satte rekord i Søften

Af
Erling Baastrup

"I er lige nu ved at sætte rekord. I er nemlig det største børnekor, der synger lige nu," lød det fra dirigenten Nikolai Bøgelund. Og sandt var det, at skolerne i Søften-Hinnerup-området leverede korsangere fra 3. til 6. klasse.
Det blev til 450 på scenen på en gang. Man kom hinanden ved.
Så mange stemmer, der synger på samme tid og den samme sang, det kan altså høres. Selv i den store, nye hal i Søften.
Det blev til fire numre på den halve time torsdag formiddag. Blandt dem "Disco Drømme" og "Krop-amok".
Vi har hæftet en fotokavalkade på.

Publiceret 27 October 2016 13:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp