Jydsk Håndbold Forbund er flyttet til Hammel

Fire ansatte bor til leje i Hammel Idrætscenter indtil videre til august 2017.

Fire medarbejdere fra Jydsk Håndbold Forbund rykkede sidste mandag ind i lokaler over Svømmehallen i Hammel Idrætscenter.
Her har forbundet indtil videre slået sig ned det næste halve år, indtil man beslutter sig til, hvad der så skal ske.
“Vi har netop solgt vores forbundskontor i Århus. Det var blandt andet en tagrenovering på 700.000 kroner, der fik os til at sælge,” forklarer Frank Bjerregaard, der er generalsekretær i Jydsk Håndbold Forbund og nu selv har fået plads i Hammel.
“Pengene fra salget af ejendommen går til de 520 foreninger, planen er, at man kan søge om pengene til at opkvalificere foreningerne,” forklarer han.
De fire ansatte er rykket ind i de lokaler over svømmehallen, som Favrskov Brydeklub har haft til rådighed og her er der så fundet en anden løsning indtil videre.

Politisk beslutning

Flytningen er indtil videre midlertidig, for den politiske del af håndboldforbundet er ved at afklare, hvordan en ny struktur skal se ud i Jydsk Håndbold Forbund.
Det kan betyde sammenlægninger af flere kredse. Det kunne betyde, at op til 12 medarbejdere skal finde et centralt sted at have kontor i Jylland, forklarer Frank Bjerregaard, alt afhængig af den løsning forbundet finder frem til.
Men om det bliver Hammel er stadig usikkert. Både Randers og Tilst ved Aarhus har været i spil til det midlertidige lejemål.

Et halvt års beviser

“Vi er rigtig stolte over, at JHF har valgt at leje sig ind hos os, nu har vi et halvt år til at bevise, at det er her i Hammel de skal være,” siger Ole Sig, centerchef i Hammel Idrætscenter.
“Vi syntes det er interessant, hvis de vil bo i Hammel permanent. Vi har jo blandt andet er kontor, servicering, cafeteria og Arenaen som gode argumenter,” forklarer Ole Sig, der også glæder sig over, at JHF har valgt at placere et trænerkursus for op til 80 kursister i netop Arenaen i løbet af den kommende weekend.

Publiceret 09 January 2017 11:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV