Læs hvad der skete:

Nilles Kro udloddede familieferie til fire familier

Velgørenhed: Langt over 400 familier har søgt om at holde en tre dages gratis ferie på Nilles Kro

Interessen er overvældende stor for et ophold for fire trængende familier, der gerne vil vinde et gratis ophold på Nilles Kro.
Det fortæller krofatter Jens Holm.
"Jeg har næsten printet en pakke A4 printerpapir med ansøgninger. Ansøgerne skriver stort set det samme. Det er især den nye kontanthjælpslov, der presser familierne," fortæller Jens Holm der har fået en masse andre med på den velgørende ide.
Se opslaget på facebook her
"Vi plejer ikke at have åbent i uge 28 og 29, men det har vi år. Jeg hørte hvor stor interesse der var for at låne en gratis lejlighed i Ebeltoft i P4 og så tænkte jeg, at det måtte der også være for et gratis ophold hos os. Familierne får tre dages ophold fra tirsdag til fredag, så vi kan kæle lidt ekstra om dem.
Krofatter har lokket andre med på ideen, så med i 'pakken' er gratis transport fra Karins Taxi til Regnskoven i Randers og Tangeværket, der hver har doneret 20 gratis billetter til de trængende familier. Og et legetøjsfirma fra Sabro, Jakks Pacific, donerer legetøj til de mindste børn under opholdet.
"Det eneste familierne skal, er at komme til og fra kroen, resten sørger vi for."
Her tirsdag eftermiddag trækker han de fire heldige familier. Det opslag på Facebook, han har lavet med efterlysningen af de trængende familier er blevet delt over 275 gange og set af over 24.000 og har fået knap 400 likes.
"Vi gør også det her lidt for opmærksomhedens skyld. Men vi mener det faktisk. Ligesom vi både til sommer og jul sidste år tømte køleskabet og solgte maden for en billig penge. Der gik overskuddet til Julemærkehjemmet i Hobro," forklarer krofatter.
 

Publiceret 04 July 2017 17:45

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV