Rønbæk Stadion, som der nu er søgt om navneforandring på.
Rønbæk Stadion, som der nu er søgt om navneforandring på.
Arkivfoto: Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rønbæk Stadion skifter navn til E. Trasborg Park

Af Hanne Bliksted

Fodboldanlægget ved Rønbæk Idrætscenter hedder Rønbæk Stadion men formentlig ikke meget længere.

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening (HOG Fodbold) har søgt om, at fodboldanlægget kan skifte navn til E. Trasborg Park som en del af en sponsoraftale med transportfirmaet E. Trasborg A/S, som har en afdeling i Hinnerup. Navnerettigheden til fodboldanlægget er en del af aftalen og udgør 10.000 kr. pr. år i ti år.

SE TV: 30 METER TRIBUNE PÅ VEJ

 

Til byrådet

Det er byrådet, som skal godkende ændringer af navne på kommunale bygninger og anlæg, og Kultur- og fritidsudvalget har godkendt ansøgningen. Derefter skal sagen behandles i både Økonomiudvalget og i byrådet. Men der er ændringer på vej.

De seneste år har flere idrætsanlæg ændret navn i relation til sponsoraftaler med lokale firmaer, og da sponsorer og kontakt med erhvervslivet er et vigtigt fokusområde for foreninger som er med til understøtte aktiviteterne og fællesskabet til gavn for medlemmerne, foreslår Teknik og Kultur forvaltningen derfor, at ansøgninger om navneskift fremover behandles af administrationen for at sikre en kort behandlingstid.

Den aktuelle aftale med E. Trasborg A/S betyder, at ti pct. af nettoindtægterne udgør et administrationsbidrag.

Transport

Det er sponsoren, som skal betale for indkøb, opsætning og vedligehold af skiltene. Eventuelle navneændringer i kontraktperioden skal godkendes af Favrskov Kommune. Det er sponsoren, som betaler indkøb, opsætning og vedligehold af skiltene.

E. Trasborg er en mellemstor virksomhed, som har ca. 30 års erfaring i kørepladeudlejning. Firmaet disponerer over 100.000 køreplader fordelt på fire afdelinger i Herlev, Hinnerup, Asbo og Rødby.

Firmaet blev kåret som årets transportvirksomhed i 2009.

Publiceret: 14. Marts 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Favrskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt