Rudi Daugsch fra Selling har brugt oceaner af tid på at studere Højbjerg mordet. Her er hans mening om den nye bog. Arkivfoto: Michael Wulff
Rudi Daugsch fra Selling har brugt oceaner af tid på at studere Højbjerg mordet. Her er hans mening om den nye bog. Arkivfoto: Michael Wulff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rudi Daugsch: Tror ikke på bogen

Favrskov har sin egen 'ekspert' i mordet på Marie Lock-Hansen.

Rudi Daugsch fra Selling ved Hadsten har fulgt Højbjerg-mordet siden 2007 eller 2008, da han så fantomtegningen af gerningsmanden. Tegningen berørte ham. “Jeg syntes, jeg havde set manden før.” Siden da er det blevet til en del research og en del skriverier, hvor han forholder sig kritisk til de teorier andre fremsætter. Han har også sine egne teorier, dem kan du læse om ved at Google 'Rudi Daugsch' og 'Højbjerg Mordet'.

LÆS OGSÅ: ER HAN LOCK-HANSENS MORDER

Vi har spurgt ham, hvad han mener om Peer Kaaes teorier i den nye bog.

“Bogens teorier peger jo meget på Jens Aggebo, men han var næsten to meter høj, svarer ikke til beskrivelser af gerningsmanden og hushjælpen Irma Frier Rasmussen “frikendte” ham,” lyder én af Rudi Daugsch anker.

“Så er der det senere folketingsmedlem for de radikale, Repræsentant Jørgen Peter Andersen.

LÆS OGSÅ: MORDET MED DE MANGE TEORIER

Peer Kaae redegør for, at Oscar Lock-Hansen i 1960 købte grunden Hestehavevej 2b af Jens Aggebos far, (læge Anker Aggebo). Det gør han for at Repræsentant Jørgen Peter Andersen på den måde får kendskab til en ægtepagt (som bliver udfærdiget, men ikke når at blive gyldig og kan være årsagen til mordet). Ifølge Peer Kaae vil Marie Lock-Hansen indfri pantebrevene, og det får Jens Aggebo nys om via sin far. Jens Aggebo skal så have fortalt om indfrielse af pantebrevene til Repræsentanten, der angiveligt bliver så rasende over, at hans søn Steen Lock-Hansen, (som han ikke officielt er far til, og aldrig har betalt børnepenge til), bliver snydt for en del af tvangsarven, den dag Oscar Lock-Hansen går bort, at han tager ud og dræber Marie,” undrer Rudi Daugsch sig.

“Der er blot et problem: Oscar Lock-Hansen køber grunden af Århus Kommune, ikke Anker Aggebo. Og skødet er oprettet i december 1958...”

Publiceret: 14. April 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!