Azad Hossein har haft Hadsten Frisøren i tre år. Nu er han flyttet få meter ned ad Søndergade i Hadsten. Foto: Kian Johansen
Azad Hossein har haft Hadsten Frisøren i tre år. Nu er han flyttet få meter ned ad Søndergade i Hadsten. Foto: Kian Johansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ryk: Hadsten Frisøren flytter få meter

På grund af udvidelse af det tidligere lejemål, er Hadsten Frisøren flyttet få meter og to numre i Søndergade i Hadsten

“Jeg er flyttet fordi der skal laves et større lejemål, der hvor jeg holdt til før.” Sådan forklarer 30-årige Azad Hossein, oprindelig fra Syrien, men nu bosat i Danmark på femte år.

De første to i Holstebro, de seneste i Hadsten med familien; kone og to børn på to et halvt og et på 10 måneder.

Fornylig er den lille frisørsalon flyttet fra Søndergade 3 til Søndergade 5.

Det er del af en større rokade i Hadstens detailliv. For snart rykkes væggen ned ind til det tidligere solcenter på Søndergade 3, og derefter rykker EDC ind i lokalet der tidligere husede Hosseins firsøsalon og solcentret.

I EDC's lejemål længere ned ad gaden rykker John Frandsen A/S så ind i. De kommer oppe fra Hadsten Centret.

Få meters ryk i klipperiet

Azad Hossein håber at finde et lidt større lejemål på sigt i midten af Hadsten, men indtil videre, træffer du den udlærte frisør fra Syrien få meter fra den oprindelige adresse på Søndergade 5.

Godt dansk hår

Det er 12 år siden han blev udlært.

“Den største forskel på at klippe i Hadsten er håret,” forklarer han.

“Det syriske hår er meget tykkere, jeg kan bedre lide at klippe det danske. Det er enmt og godt hår,” smiler Azad Hossein, der i Syrien er oplært til at klippe hurtigt, så det fortsætter han med i Danmark.

“Danskerne er også lettere at klippe, for de siger hvad de vil have fra begyndelsen. I Syrien kunne der komme lidt flere ønsker på, når man var næsten færdig,” forsøger han at forklare på sit bedste danske.

Publiceret: 10. Februar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Favrskovposten