Fodbold:

Ønsker og idéer på “Nytårskur” i Thorsø

Fodboldafdelingen i Thorsø-Tungelund IF jagter idéer fra brugerne.

Af
Erling Baastrup

I Thorsø arbejdes meget med udviklingen inden for sporten. Ikke mindst inden for fodbold. Men der skal forventningsafstemmes.
Der er derfor indbudt til ”Nytårskur” lørdag 14. januar fra kl. 09.30.

”I vores klub har bestyrelsen den opfattelse, at det er klubbens opgave at udvikle klubben i den retning, som medlemmerne ønsker det, da medlemmerne ellers ganske enkelt forsvinder fra klubben.

Men en væsentlig forudsætning for at kunne opfylde det krav, er at medlemmerne giver udtryk for deres holdninger og ideer,” siger Klaus Sakskøbing, som er formand for fodboldafdelingen i Thorsø-Tungelund IF.

Klubhus

Gennem efteråret har der været pilotprojekter og undersøgelser af, hvordan brugerne har det med denne afdeling. Der har været spørgeskemaer til såvel trænere, spillere og frivillige hjælpere for at få et overblik over klubbens brugeres vurdering af klubben i sin nuværende form.

”På mødet 14. januar vil vi bl.a. fremlægge resultaterne af undersøgelserne og et skitseforslag for det klubhus, som vi mener, vil kunne bidrage til en styrkelse af det sociale samvær,” siger fodboldformanden.

Publiceret 07 January 2017 07:00

Lokalavisen Favrskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Favrskov
SENESTE TV