Jyllandserie:

Søften GF fik Vejen af vejen

Søften GF i Jyllandsserien tog imod Vejen i weekeenden. Dan Gogosoiu bragte Søften foran 1-0. Vejen udlignede til 1-1, et mål som målmanden nok burde have afværget. I stedet for at bebrejde målmanden, satte alle tempoet op og med 2 mål af Casper “Laksen” Lazcko og et af Jovan Kristic var sejren i hus.

Vandt 6-1 trods selvmål

Også Søften GF's Jyllandsserie kvinder var i kamp, og ville gerne gentage sidste weekends sejr. Der gik dog lidt “grus” i maskineriet, da Nanna med et selvmål bragte gæsterne fra Silkeborg KFUM i front. Men holdet ville det anderledes, og med 6 scoringer blev det til en komfortabel 6-1 sejr. Målscorer: Sofie Bisgaard 2, Marie Thomasen 2, Emilie Thidemann og Mariam Hashemi.

Publiceret 15 May 2017 14:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.