Over 70 hold til Minicuppen i HOG

Boldbanerne i Hinnerup bliver besat, når der omkring pinse igen spilles Hinnerup Cup. Alene Minicuppen for U6-U9 2. pinsedag ved Haldum-Hinnerup Hallen har 70 hold tilmeldt. Til stævnet for U9 til og med U15 fra fredag 2. juni til søndag har omkring 90 hold meldt til, fortæller Magnus Nielsen fra HOG.

Publiceret 30 May 2017 07:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp