Lars Bak har tidligere deltaget i gadeløbet i Hadsten. Her er han i fanzonen i 2013. Nu kan du møde ham igen samme sted.

Lars Bak har tidligere deltaget i gadeløbet i Hadsten. Her er han i fanzonen i 2013. Nu kan du møde ham igen samme sted.

Endnu en Tour-rytter er klar:

Lars Bak stiller op på bakken i Hadsten

Af
Af Michael Wulff

Den populære Tour de France-deltager, 37-årige Lars Bak, pakker sin cykel sammen søndag i Paris og sætter kursen mod Hadsten.
Han skal sammen med Michael Valgren kaste lidt tour-støv udover bakken på Søndergade, når de to sammen med et stort felt kaster sig ud i Hadsten Gade Grand Prix 2017 torsdag aften.
LÆS OGSÅ: VALGREN FRA CHAMPS-ELYSEES TIL SØNDERGADE
"Det er flere år siden, at Lars Bak har deltaget i Hadsten, så vi glæder os meget over aftalen med ham nu er i hus," lyder det fra arrangørerne, som i år er Hammel Cykel Klub med event-mager Jesper Tikiøb som bisidder.
Lars Bak vandt Hadsten Grand Prix 2012, mens Jakob Fulgsang tog sig af 1. pladsen året efter i 2013

Publiceret 21 July 2017 11:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.