Fredrik Faaborg, ny 1.holds keeper i HSK fodbold.

Fredrik Faaborg, ny 1.holds keeper i HSK fodbold.

Ny keeper præsenteret i HSK fodbold

I en uge med skiftende vejr er HSK fodbolds herreseniorhold startet på træningen, som er indledt forud for en svær sæson.
Serie 2 er kommet i en ren dynamitpulje.
Den nye keeper, 20-årige Frederik Faaborg, der kommer fra Thisted FC, skal sammen med Joakim "Jogge" Andreasen danne team som sidste skanse.

Publiceret 23 July 2017 04:30

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.