HSK’ nye cheftræner Rasmus Saugmann (tv) bliver budt velkommen til Hadsten af den nye seniorformand Mike Skouboe. Privatfoto

HSK’ nye cheftræner Rasmus Saugmann (tv) bliver budt velkommen til Hadsten af den nye seniorformand Mike Skouboe. Privatfoto

HSK:

Ny cheftræner budt velkommen af ny seniorformand

Rasmus Saugmann er blevet præsenteret som den nye cheftræner i HSK Fodbold i stedet for Simon Buus Olsen, der har valgt at stoppe.

“Vi fik et tip om, at Rasmus var ledig på markedet, og selvom han er trådt til med kort varsel, gjorde han et godt indtryk ved den første træning,” fortæller klubben i en pressemeddelelse.

“Rasmus præsenterede et par nye og spændende træningsøvelser. Der var godt humør, gejst og intensitet undervejs.”

Efter træningen fortalte Rasmus Saugmann lidt om sig selv. Han 41 år, gift, har tre børn på 10, 14 og 16 år.

Han har haft en lille pause fra trænergerningen siden sommeren 2017.

Rasmus Saugmann har været seniorformand og træner i 23 år i HOG, hvor han har trænet alt fra U6 til senior.

HSK præsenterede også klubbens nye seniorformand Mike Skouboe.

Mike afløser Ib Rukjær, der valgte at stoppe som seniorformand i februar. Mike er 27 år, har fået sin fodboldopdragelse i HG/HSK Fodbold.

Publiceret 07 April 2018 17:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.