Jens Stage stod for AGF's ene scoring i 1. halvleg.

Jens Stage fra AGF jubler efter mål mod FC København i Parken. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau/Scanpix

AGF spiller mod Hammel i aften

Superligaholdet spiller showkampe mod Hammel og to klubber i Aarhus

I denne uge spiller AGF showkampe i Viby IF, AIA-Tranbjerg og Hammel GF. De tre klubber blev alle stiftet for 100 år siden, og som en del af jubilæumsaktiviteterne besøger AGF klubberne. Superliga-spillerne træner klubbernes ungdomsspillere, skriver autografer og spiller showkamp mod den lokale klub.

"Et 100 års jubilæum er en stor begivenhed i en fodboldklub, og det vil vi naturligvis gerne være med til at fejre. Vi glæder os til at vise flaget og bidrage til festlighederne sammen med forhåbentlig rigtig mange mennesker," siger René Frost, chef for AGF Klubsamarbejde, i en pressemeddelelse fra AGF.

I Viby kan man møde Flemming Povlsen, Niels Kristensen og Jan Lauridsen, der alle har spillet for både Viby IF og AGF.

"Vi er glade og taknemmelige for, at AGF har sagt ja til spille en showkamp i forbindelse med vores jubilæum. Både showkampen og Superliga-spillernes træning med vores ungdomssspillere vil give vores medlemmer en sjov og positiv oplevelse. Vi håber, at mange fra Viby og resten af Aarhus vil komme forbi vores anlæg for at overvære showkampen og tage del i festlighederne," siger Alex Nørgaard, formand for fodboldafdelingen i Viby IF.

jr

Programmet

Mandag 28. maj: Hammel GF

Onsdag 30. maj: Viby

Torsdag 31. maj: AIA-Tranbjerg

Programmet er ens alle tre steder:

15:45: Spillerne ankommer i AGF-spillerbussen

16:00-16:45: Superliga-spillerne træner klubbens ungdomsspillere

16:45-17.15: Autografskrivning

17:00: Salg af merchandise, Aros kommer på besøg

17:15: Opvarmning

18:00: Showkamp på 2 x 30 minutter

19:30: Fællesspisning

20:00: Slut

Publiceret 28 May 2018 10:31

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp