Hadsten Håndbold vandt over Gudme 24-19. Privatfoto

Hadsten Håndbold vandt over Gudme 24-19. Privatfoto

Håndbold: Muren Moth

Det blev til 2 point mod Gudme efter en rigtig flot opvisning i fremragende forsvarsspil, og en Sophie Moth i målet der var helt outstanding mod den barndomsklub, hun har spillet i gennem 14 år.

Før kampen var det en nervøs cheftræner Jeppe Vestergaard, der pointerede, at Gudme virkelig havde set skarpe ud imod Ringsted og derfor mente, det kunne blive en fugl eller en fisk i dagens kamp. Sådan fortæller Hadsten Håndbold i denne pressemeddelelse.

Men pigerne startede ud med bulder og brag, ja det gjorde begge hold faktisk. Da haluret havde passeret 5.32, stod der 4-3, hvor specielt Lotte Vestergaard var i hopla med vores 3 første mål.

Herfra gik der fuldstændig stilstand i målscoringen og der skulle gå 10 minutter før Katrine Skipper scorede det næste mål til 5-3. Herfra gik det hurtigt, og med et stærkt og velforberedt forsvar var vi foran 9-3 før man fik set sig om.

Faktisk holdt Gudme en scoringspause på på 17.30 minutter før Camilla Pytlick fik reduceret til 9-4.

"Vi står virkelig stærkt i forsvaret i dag og får lavet rigtig mange frikast, som dræber deres rytme. Vi må virkelig kreditere en fantastisk flot målmandspræstation fra Moth, som gør arbejdet færdigt", udtalte Jeppe.

Næste hjemmekamp bliver også en topkamp mod Vendsyssel Håndbold d. 3/11 kl. 13.30 i vestjyskBANK Arena.

Publiceret 23 October 2018 04:05

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.