God stemning i Randers lørdag. Privatfoto

God stemning i Randers lørdag. Privatfoto

Sejr med tenniscifre til HSK Fodbold

Lørdag 20. oktober. Randers-HSK Fodbold: 1-6

"Vi tog let på det i starten," fortæller Gert Jensen fra HSK Fodbold, der lørdag var i Randers og se sit hold spille.

"Randers kunne være kommet foran, men vi mandede os op og vandt en stensikker 1-6 sejr."

Mål 0-1: 20. min.: Anfører Mike Skouboe, hjørne fra Jesper Mark til bagerste stolpe, Casper Clausen headede bagud, hvor Mike havde let ved at score.

36. min.: 0-2 Mike Skouboe, energimål af Mike, godt erobret, lavede tunnel på deres keeper.

45. min.: 0-3: Thomas Espensen, flot højre yderside assist af Jesper Mark. Det skal med, at vores fantastiske keeper Frederik Faaborg, der kun har ladet 8 mål gå ind indtil nu i denne sæson, endnu en gang beviste, at han er puljens bedste keeper, hans verdensklasseredning lige inden pausen, hvor han hentede et godt Freja-hovedstød oppe i det ene målhjørne var verdensklasse.

55. min.: 0-4 Jesper Mark, assist Mike Skouboe.

58. minut: Ind med Nicky Friis og Martin Møller ud gik Mike Skouboe og Jesper Mark, begge efter en flot indsats.

78. min.: Freja fik reduceret til 1-4. Vi sov.

79. minut: 1-5: Nicky Friis, assist Martin Møller.

81. min.: 1-6: Jesper Mark, assist Martin Møller. Vi brændte et par store chancer.

På lørdag kl 13.30 fløjtes der op til årets kamp på NMT-ARENA i Hadsten, når Grenaa IF kommer på besøg. Vinder vi kampen, rykker vi op i serie 1. "Kom og støt os," lyder opfordringen.

Publiceret 23 October 2018 04:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.