Rydbergs MC, her med indehaver Henrik Rydberg til højre og sælger Bruno Bækkelund til venstre, er igen kåret som Årets Kawasakiforhandler. Pressefoto
Rydbergs MC, her med indehaver Henrik Rydberg til højre og sælger Bruno Bækkelund til venstre, er igen kåret som Årets Kawasakiforhandler. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor anerkendelse til MC-butik i Aidt

Rydbergs MC, motorcykelforhandleren i Aidt ved Thorsø, har igen fastslået sin position som en anerkendt MC-forretning efter at være blevet kåret til 'Årets Kawasaki-forhandler 2016'.

Kampen om titlen var hård mellem de to store jyske forhandlere Rydbergs MC og Kolding MC, hvor sejren gik til forretningen i Aidt, der flere gange før har erobret titlen.

“At en forhandler beliggende i en lille by på landet endnu engang viser muskler og ender som landets største forhandler i 2016, viser, at et stort udvalg af motorcykler samt god kundeservice er noget, kunderne vil køre efter,” udtaler Kawasaki Danmarks salgschef Mark Lauritsen i en pressemeddelelse.

At kunderne bakker op om Rydbergs MC, kunne man forvisse sig om , da forretningen markerede sæsonstarten med at invitere kunderne på besøg. Cirka 6-700 kunder var på besøg i de fem timer, arrangementet varede, fortæller indehaver Mette Rydberg.

Næste arrangement hos Rydbergs MC er 'R-dag' 1. april, hvor kunderne kan prøve tre helt nye motorcykler. jesl

Publiceret: 18. Marts 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!