Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor oplevelse med Birgitte Grimstad og kompagni i Sløjfen

Omkring 70 fremmødte til en dejlig og afvekslende aften

Tekst: John Nielsen Foto: Rudi Daugsch, www.hadsten-pingvinnyt.dk

Det blev en dejlig og afvekslende aften i Sløjfen da Birgitte Grimstad og musikerne Per Husby på klaver og Sigmund Groven med sin mundharpe, fremførte deres repertoire.

Der blev improviseret efter bedste norsk mønster. Flere tilskuer havde henvendt sig til Birgitte Grimstad med ønsker om bl. a ?18 svaner? som blev fundet frem af mølposen. Musikerne havde ikke svært ved at akkompagnere, hvilket medførte stor applaus fra tilhørerne.

Birgitte Grimstads evne til at oplæse digte er i sig selv en oplevelse. Ingen tvivl lades tilbage, når hun har levet sig ind i et digt af Benny Andersen.

De to musikere optrådte flere gange på slap line, mens Birgitte tog en slapper. De to herrer er fuldblods musikere og kapaciteter på deres instrumenter og var det berømte prik over i"et i en kanonoplevelse på to timer.

Forsalget til aftenens koncert havde gået noget trægt, oplyser Radio Favrskov, der som arrangør dog kunne glæde sig over at flere fandt vej til Sløjfen og købte billet ved døren. 70 tilskuere havde fundet vej. Radioen håber at arrangementet økonomisk kan hvile i sig selv.

Publiceret: 29. Juni 2011 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!