VisitSkanderborg er tovholder på festivalen Himmelhop, der hver dag i sommerferien byder på gratis aktiviteter på Himmelbjerget. Pressefoto
VisitSkanderborg er tovholder på festivalen Himmelhop, der hver dag i sommerferien byder på gratis aktiviteter på Himmelbjerget. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tips til sommer-turen: Spas, spil og skattejagt på Himmelbjerget

Festivalen ”Himmelhop” byder på familie-aktiviteter hele sommerferien

Kom og spil hatteteater med Honningbanden, leg alle de gamle og nye lege på ”Legens dag” eller gå på jagt efter Røverkongens skat med kort og GPS. På Himmelbjerget er der noget på færde hver eneste dag i sommerferien, og de fleste aktiviteter er helt gratis.

Det er VisitSkanderborg, der sammen med turisterhvervet kalder til Himmelhop, en sommerfestival for hele familien, og i år er der som noget nyt både RayRay koncert, maleri-på-staffeli og kongespil på programmet.

“Med festivalen vil vi gerne skabe liv og glade dage på bjerget, til glæde for lokale og turister. Fra de foregående år ved vi, at Himmelhop er en populær festival for blandt andre bedsteforældre med børnebørn, og vi oplever, at de kommer endda langvejs fra for at lege med på Himmelbjerget,” fortæller turistchef Marianne Purup fra VisitSkanderborg.

Hele programmet for Himmelhop kan ses på www.visitskanderborg.dk/himmelbjerget

Der er også andre gode sommer-tilbud på Himmelbjerget.

Vil man gerne selv synge, er der alletiders chance når ”Sang under åben himmel” ved Max Hvarregård kalder til fællessang. Det er hver torsdag aften i juli, og det er ganske gratis. Et sanghæfte med aftenens udvalgte sange kan købes for 25 kroner.

Publiceret: 17. Juli 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!