Borgmesteren dækrullede under indvielsen af fitnessbane, legeplads og hængekøjehytte på toppen af Favrskovs nordligste by.
Foto: Kian Johansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

TV: Dækrul og fitness på toppen af Favrskov

Vester Velling indviede fitnessbane, hængekøjehytte og legeplads

“Hvis man vil noget stort og anderledes, så er man også nødt til at tænke anderledes. Vi tænker ikke som alle andre, men forsøger at finde det, der kan gøre vores by attrakttiv for os og familierne. Og det er fitness, en legeplads til legestuen og en hængekøjehytte, man kan overnatte i. Fritidsliv på toppen af Favrskov,” sådan forklarer Rolf Ebbesen, formand for Vester Velling IF, byens og klubbens nyeste initiativ, der blev indviet lørdag med knap 100 deltagere til selve indvielsen.

Indbyggertallet er 383 med knap 75 husstande, så man må konstatere, at indvielse og byfest tilsammen får Vester Velling på toppen.

Omtrent 300.000 kroner har projektet kostet og heraf har LAG og Elro Fonden lagt det meste, mens klubben selv har skaffet 20.000 kroner.

Med til indvielsen er borgmester Nils Borring, der selv får en tur blandt de nye fitnessredskaber og sørme også får væltet et tungt traktordæk rundt i en stafet.

“Det er en god ide at samle byen på byens stadion og trække de voksne op, mens børnene leger på legepladsen, det er godt tænkt, siger han efter en pustepause og inden han med barn, saks og rød snoreklip indvier de nye faciliteter på toppen af Favrskov.

Publiceret: 18. Juni 2017 22:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!