TV-lægen Charlotte Bøving holder foredrag om sine programmer - men også om at blive ramt af en kræft-diagnose. Pressefoto
TV-lægen Charlotte Bøving holder foredrag om sine programmer - men også om at blive ramt af en kræft-diagnose. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

TV-læge kommer til Hinnerup

Der er dømt foredrag med TV-lægen Charlotte Bøving, når Kræftens Bekæmpelse Favrskov Lokalafdeling i samarbejde med Favrskov Kommune inviterer alle interesserede til at møde den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2 programserien “Lægen flytter ind” på Hinnerups Bibliotek 20. marts kl. 19.30.

I foredraget fortæller Charlotte Bøving sjove anekdoter fra programmerne, der er blevet blandt de mest sete DR2 programmer nogensinde. På bare seks uger har hun i programmerne taget deltagere med dårlig og uhensigtsmæssig livsstil ved hånden og vist både dem og seerne, hvor lidt der rent faktisk skal til i hverdagen for at skabe mærkbare sundhedsmæssige ændringer.

Som tidligere dansk mester i disciplinen Ironman er der ingen tvivl om, at 50-årige Charlotte Bøving ved, hvad der skal til for at holde den slanke linje. Hun ved også, hvordan det er, når kræften alligevel rammer, da hun i september 2016 fik stillet sin egen kræftdiagnose.

Billetter kan købes på Favrskovbib.dk logy

Publiceret: 11. Marts 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Favrskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt