I midten bag betjenten i den gule vest anes en af de to hundefører, der i går mandag var tilstede på adressen i Ulstrup. Politiet havde to hunde på stedet og det tyder på, at en eftersøgning af spor uden for huset var nødvendig.
I midten bag betjenten i den gule vest anes en af de to hundefører, der i går mandag var tilstede på adressen i Ulstrup. Politiet havde to hunde på stedet og det tyder på, at en eftersøgning af spor uden for huset var nødvendig.
Arkivfoto: Kian Johansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ulstrup-sagen: Efterforskes som drabssag

Østjyllands Politi er ved at undersøge sagen nærmere. De seks døde skal obduceres senere i dag

Da Beredskabet i Randers mandag eftermiddag begyndte at rigge lys til ved et parcelhus i Amstrup Bakker i Ulstrup, stod det klart, at det ville blive en lang aften og nat for politiets teknikere.

Og det bekræfter Østjyllands Politi her til morgen. De har natten igennem været til stede på adressen i Ulstrup. 

"De foreløbige undersøgelser tyder på, at de seks personer er identiske med husets beboere - to voksne og deres fire børn. Gerningsstedsundersøgelserne fortsætter her til morgen, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen. Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder," lyder det i en pressemeddelelse. 

"Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før vi kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset," lyder det videre.

TV: Tragisk: Seks personer fundet døde i hus

Fåmælt politi

Fungerende vicepolitiinspektør Anders Uhrskov er yderst fåmælt omkring sagen.

"Det er en omfangsrig sag, om vil tage lang tid at efterforske."Vi holder alle muligheder åbne, lyder det til FavrskovPosten.

Andre medier rapporterer, at HMN Naturgas var på stedet for at slå gassen fra, samt at der blev luftet ud straks efter at politiet ankom til stedet. Derudover fortælles det, at det var en nabo der blev bedt om at lige se til beboerne i huset.

Men Anders Uhrskov vil ikke kommentere de forskellige forhold, der er kommet frem. Blandt andet, at der blev luftet ud med det samme, da politiet ankom, og at der måske var gas involveret i det der skete på stedet. Heller ikke hvem der opdagede, at der var noget galt inde i huset.

"Det er en person med relation til familien," lyder det korte svar. 

Hvorfor afsøgte politihunde området?

"Det var for at være sikre på, om der var spor udenfor."

Men de afsøgte ikke et større område. Kun omkring huset og lidt i kvarteret?

"De afsøgte det område vi anså for relevant omkring huset. Der hvor vi havde formodning om, at der ville være spor."

Lige nu afventer politiet, som før skrevet, en obduktion, der skal fastslå dødsårsagen på de to voksne og deres fire børn.

Publiceret: 10. Januar 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!