En 66-årig kvindelig bilist måtte på skadestuen efter en meget ublid medfart, da hun på motorvejen blev påkørt af bil i høj hastighed.
En 66-årig kvindelig bilist måtte på skadestuen efter en meget ublid medfart, da hun på motorvejen blev påkørt af bil i høj hastighed.
Foto: Michael Wulff (arkiv)
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ulykke: Bilist påkørt med 130 km/t i 70 km-zone

En 66-årig kvindelig bilist fik søndag aften en noget ublid medfart og måtte til behandling på skadestuen, efter hun blev påkørt bagfra af en bil, der kørte med omkring 130 km/t. Den bagfrakommen bil blev ført af en 18-årig kvinde.

Den 66-åriges bil, som havde sat farten betydeligt ned i 70 km/t zonen, blev ved påkørslen kastet ind i autoværnet og tværs over kørebanen til nødsporet.

Ulykken skete på Djurslandsmotorvejen i vestgående retning og tilkørslen ned til Østjyske Motorvej E45 kl 21.44, kort før solnedgang.

Hastigheden på tilkørselsrampen er 70 km/t. Men det havde den 18-årige bilist overset, fordi hun havde fået den lave sol i øjnene, oplyser Østjyllands Politi.

Hun har erkendt, at hendes hastighed på ulykkestidspunktet var 120-130 km/t. Hastighedsgrænsen på Djurslandsmotorvejen er intet sted over 110 km/t.

Publiceret: 19. Juni 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Favrskovposten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!