Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Uenighed om trappevask førte til vold

To kvinder kom i klammeri i en lejlighedsopgang i Hammel

Politiet blev mandag formiddag kaldt ud til en lejlighedsopgang i Hammel, hvor en trappevask udviklede sig voldsomt. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 09.30 opstod der således uenigheder mellem en 29-årig kvinde og nogle rengøringsfolk på Voldbyvej i Hammel. Kvinden var gået ud af sin lejlighed, da hun opdagede en rengøringsdame, der var i færd med at vaske trapperne i opgangen. Kvinden har forklaret til politiet, at hun tog kontakt til rengøringsdamen og spurgte, hvorfor trapperne ikke blev vasket lige så godt, som de plejede, hvortil rengøringsdamen skulle have svaret vredt, at det gjorde de også, og at kvinden i øvrigt skulle blande sig udenom.

Efterfølgende blev den 29-årige kvinde opmærksom på, at den anden rengøringsassistent, en mand, stod og filmede hende, hvilket gjorde hende vred, og der opstod efterfølgende noget tumult mellem kvinden og de to rengøringsassistenter.

Ifølge den 29-årige kvinde tog rengøringsdamen blandt andet fat i hendes trøje og hev hende ned af trappen. Kort efter kom ejendommens varmemester dog til stedet og lagde sig imellem de to kvinder. Den 29-årige kvinde havde fået kradsemærker og næseblod som følge af episoden, der efterfølgende blev meldt til politiet, fremgår det af døgnrapporten.

jwh

Publiceret 23 July 2019 14:05