Arkivfoto

Vred mand slog dreng på knallert med kæp

43-årig mand er blevet sigtet for grov vold mod en dreng i Hammel

En 43-årig mand er blevet sigtet for kvalificeret (grov) vold mod en 16-årig dreng efter en episode mandag aften kl. 20.20 i Hammel.

Den 16-årige var kommet kørende på knallert i området omkring Dommerparken med en 12-årig dreng bagpå, da manden kom gående imod dem ved Vadstedvej. Han har tidligere påtalt deres knallertkørsel, har drengene forklaret til politiet, så de skyndte sig at stoppe, og den 12-årige dreng hoppede af knallerten og stak af i retning mod Dommerparken.

I mellemtiden var manden kommet hen til knallerten og slog den 16-årige to gange i ryggen med en kæp, mens han truede ham verbalt. Derefter slog han flere gange på knallerten, inden han forsvandt, og den 16-årige kørte hjem til sin far, der kontaktede politiet.

Politiet sendte en patrulje til Dommerparken, hvor flere unge var samlet. Ingen havde set episoden, men de vidste, hvem manden var, da han tidligere har været vred over, at der bliver kørt på knallert i området. Mens betjentene talte med drengene, fik en af dem øje på manden længere nede ad vejen.

Betjentene kontaktede ham og sigtede ham for kvalificeret vold, oplyser Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 15 October 2019 13:47