Modelbane Europa aflyser deres workshop i efterårsferien under titlen Kolonihaven. Man vælger at tage hensyn til faren for Covid-19. Foto: Michael Wulff

Modelbane Europa aflyser deres workshop i efterårsferien under titlen Kolonihaven. Man vælger at tage hensyn til faren for Covid-19. Foto: Michael Wulff

Modelbane Europa aflyser workshop i efterårsferien

Modelbane Europas bestyrelse aflyser på grund af Covid-19

workshop aflyst Bestyrelsen i Modelbane Europa har under et bestyrelsesmøde besluttet at aflyse den workshop - Kolonihaven - der skulle have været afholdt i skolernes efterårsferie.

"Efter en lang drøftelse og moden overvejelse synes vi ikke, at vi kan skabe tilstrækkeligt gode rammer med hensyn til at minimere smitterisikoen i vores lokaler. Det er vi selv sagt meget kede af, idet vi havde glædet os til at tage imod deltagerne i workshoppen. Baggrunden for vores beslutning er udviklingen i smittetallet for covid-19, der som bekendt er steget kraftigt i de sidste par uger. Vi ønsker ikke at risikere af blive et af de meget omtalte hotspots og følger dermed også de anbefalinger, som myndighederne melder ud," skriver Bjarne Werliin på vegne af bestyrelsen.

Modelbane Europa havde ellers planen klar til uge 42. Nemlig en workshop for børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn. Denne gang var titlen ellers 'Kolonihaven'. workshop aflyst Bestyrelsen i Modelbane Europa har under et bestyrelsesmøde besluttet at aflyse den workshop - Kolonihaven - der skulle have været afholdt i skolernes efterårsferie.

Publiceret 06 October 2020 08:30